PROJEKTY STRAVOVACÍCH PROVOZŮ

Zpracováváme projekty stravovacích a potravinářských provozů s využitím našich dlouholetých zkušeností se všemi typy a velikostmi provozů a za využití moderního softwaru metodou BIM, díky kterému je součástí výstupu pro klienta i rámcový 3D pohled a případné řezy na vyžádání. Výstup v CAD formátu pro profese je samozřejmostí. Zpracováváme následující stupně projektové dokumentace gastro:


S ČÍM VÁM MŮŽEME POMOCI?

 

  • Návrhy a studie
  • Projekty pro stavební povolení
  • Prováděcí projekty a podklady pro profese
  • Podklady pro výběrová řízení
  • Revize projektů před započetím prací

Z praxe víme, že projekt se nesmí podcenit, jinak vznikají při realizaci problémy, které znamenají zdržení celého projektu, ztrátu peněz apod.

Dobře připravený projekt, včetně promyšlení pracovních postupů a technologických prvků na míru klientovi dokonce snižuje investiční a provozní náročnost.​

PROČ SI NA PROJEKT NAJMOUT NÁS?

  • Dlouholeté zkušenosti s projektováním všech typů gastroprovozů
  • Praktické zkušenosti a znalosti z gastronomických provozů
  • Zkušenosti s vyjednáváním s hygienou
  • Zohledňujeme přání investora, požadavky kuchařů
  • Dodržujeme hygienické normy
  • Každý projekt vytváříme na míru a pro každé technologické řešení musí být provozní opodstatnění
  • Jsme přesvědčení, že každá spolupráce má být WIN-WIN

 

3D POHLEDY A ŘEZY NA VYŽÁDÁNÍ

 

prodejna_hofmannwebinar_hofmannzakaznicke_referencekonzultace_hofmann